TEKNIK CARI KERJA EFEKTIF

TEKNIK CARI KERJA EFEKTIF

Saya pernah bertanya kepada ramai orang yang sedang bekerja di Singapura. Soalan saya ialah tentang bagaimana cara mereka mencari kerja di Singapura.

Jawapan yang saya dapat adalah dalam jangkaan saya. Antara cara yang mereka lakukan ialah bertanya kepada kawan – kawan, ┬ámembaca surat khabar dan melayari “Job street”.

Apakah ada cara yang lebih berkesan?

Ada.

Ada kaedah bagi kita mencari pekerjaan yang diiklankan dan yang tidak diiklankan. Kaedah ini saya kongsikan kepada peserta – peserta program kami.

Saya namakan kaedah ini sebagai.. Teknik Cari Kerja Efektif. Kaedah ini adalah hasil pengalaman saya sendiri bekerja di Singapura dan telah memberi kesan sangat positif kepada ramai peserta saya apabila mereka membuat TINDAKAN.

Ada 6 teknik kesemuanya. 3 teknik daripadanya adalah teknik yang biasa dilakukan, 2 teknik lagi kurang dilakukan dan 1 teknik paling “rare” dilakukan. Kesemuanya berkesan, inshaaALLAH.

Selepas mereka menguasai pelbagai teknik ini, mereka akan dapat mencari kerja untuk diri mereka sendiri dan bahkan mereka juga dapat mencari kerja untuk orang lain. Hebat bukan?

Anda mahu tahu apakah ia Teknik Cari Kerja Efektif itu ?

Mari sertai program kami dan anda akan di guide oleh saya sendiri.

 

Najib Halim

Pakar Kerjaya Singapura/Career Coach Profesional

Najib Halim

Berasal dari Kuantan, Pahang. Beliau merupakan CAREER COACH PROFESSIONAL yang memberi coaching dan khidmat nasihat kerjaya kepada warga Malaysia yang mahu membina kerjaya di Singapura dengan bebas dan selamat. Anda Mahu Sertai Program Kerjaya Kami? Hubungi kami segera. +6012 - 222 2072 (SMS/WHATSAPP/CALL)

This Post Has One Comment

  1. Jampin

    Bos saya ingin ikut bekerja di singapora

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.