You are currently viewing JANGAN BUANG DUIT!

JANGAN BUANG DUIT!

Buang duit kau cakap?

Ada di antara kita mungkin berkata:

“Buat ape ikut coaching brader ni, bukan dapat kerja pon..buang duit jerr.”

Tapi tahukah anda berapa lama masa dan RM yg anda bazirkan jika anda cari kerja tanpa panduan yg betul? 6 bulan? 2 tahun? 5 – 6 ribu? Atau lebih lagi?

Fikir – fikirkan sejenak..

Kami di website ini berkomited berkongsi rahsia tentang bagaimana caranya bekerja di sana dengan bebas tanpa diikat dan ditipu. Kami telah melalui pengalaman yg cukup berharga dan sejak tahun 2011, kami telah berkongsi ilmu kami kepada ramai peserta yg hadir dari seluruh pelusok tanah air.

Jika anda join program yg mengajar secara praktikal ni, anda telah jimatkan masa dan wang beribu2 RM kerana tak perlu lagi try and error.

Jadi, anda nak tunggu apa lagi? Tiada siapa yang akan ketuk pintu rumah dan tarik tangan anda dan memaksa anda untuk berjaya. Tiada siapa!

CCCCCCCCCCCCC

Najib Halim

Berasal dari Kuantan, Pahang. Beliau merupakan CAREER COACH PROFESSIONAL yang memberi coaching dan khidmat nasihat kerjaya kepada warga Malaysia yang mahu membina kerjaya di Singapura dengan bebas dan selamat. Anda Mahu Sertai Program Kerjaya Kami? Hubungi kami segera. +6012 - 222 2072 (SMS/WHATSAPP/CALL)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.